Αθλητισμος

Champions League: Ισόπαλοι 2-2 Μπενφίκα και Άγιαξ

Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του Άμστερνταμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Μπενφίκα με τον Άγιαξ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Μπενφίκα με τον Άγιαξ © EPA

Champions League: Μπενφίκα και Άγιαξ έμειναν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι - Ξεχώρισε ο Αλέ με ένα αυτογκόλ και ένα τέρμα για τον Άγιαξ.

Στο 2-2 έμειναν Μπενφίκα και Άγιαξ στην χθεσινοβραδινή τους αναμέτρηση στην Πορτογαλία για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.

Champions League: Ο Άγιαξ την υπεροχή, η Μπενφίκα την αντίδραση

Στα του αγώνα, ο Άγιαξ από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε στην Μπενφίκα ποιος είναι το φαβορί και μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαζράουι τροφοδότησε τον Τάντιτς και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τον «Αίαντα».

Οκτώ λεπτά αργότερα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Μπενφίκα κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα έστω και με αυτογκόλ, το οποίο σημείωσε ο Αλέ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Αλέ πήρε το «αίμα του πίσω» και στο 29' έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Άγιαξ με ωραία ατομική ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άγιαξ έριξε ταχύτητα και περιορίστηκε συγκριτικά με το πρώτο μέρος, δίνοντας χώρους στη Μπενφίκα που εν τέλει έφτασε ξανά στην ισοφάριση.

Αυτή τη φορά σκόρερ χρίστηκε ο Γιάρεμτσουκ, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-2 με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού για τη ρεβάνς του Άμστερνταμ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.