Αθλητισμος

Σε κακή μέρα ο Τσιτσιπάς - Έχασε στον τελικό του Ρότερνταμ

Το πρώτο τίτλο της καριέρας του κατέκτησε ο Οζέρ-Αλιασίμ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε στον τελικό του ABN AMBRO του Ρότερνταμ από τον Καναδό Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ με 2-0 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε κακή μέρα στον τελικό του Ρότερνταμ αφού υπέστη δυο καθοριστικά μπρέικ στις αρχές του κάθε σετ με συνέπεια ο Οζέρ-Αλιασίμ να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Ο Έλληνας τενίστας έχει με τη σημερινή επτά αρνητικές επιδόσεις σε τελικούς των τουρνουά που χαρακτηρίζονται 500άρια. Τα τουρνουά τένις χωρίζονται σε 250, 500, 100 και Grand Slam. 

Ο Στέφανος ήταν σε κακή ημέρα καθώς είχε μέτρια ποσοστά στο πρώτο σερβίς, ενώ ο Καναδός είχε τις επιστροφές που ήθελε και κρατούσε εύκολα τα δικά του service game φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη και τον τίτλο, καθώς έκανε ελάχιστα λάθη στο ματς (8 αβίαστα και 20 winners). Στο πρώτο σετ ο Στέφανος δέχτηκε με το καλημέρα ένα break που δεν κατάφερε να το πάρει πίσω, σερβίροντας άσχημα καθώς είχε 4 διπλά λάθη, κανέναν άσο και 50% επιτυχία στο πρώτο σερβίς. Στο δεύτερο ο Καναδός συνέχισε να σημαδεύει το μπάκχαντ του Τσιτσιπά και δικαιώθηκε, φτάνοντας άνετα στον πρώτο του τίτλο.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο άρχισε το δεύτερο σετ. Μέτρια σερβίς του Στέφανου, εξαιρετικές επιστροφές του Αλιασίμ που ανάγκασε τον Ελληνα σε αβίαστα λάθη, για να κάνει το break και το 1-0. Eν τέλει ο Τσιτσιπάς υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Καναδού χωρίς να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ