Αθλητισμος

Τι συμβαίνει με τα τεστ Covid του Τζόκοβιτς;

Τι αναφέρουν δημοσιογράφοι που ερεύνησαν το θέμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αλαλούμ καταγράφεται με τα αποτελέσματα των τεστ covid-19 του Σέρβου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος παραμένει στην Αυστραλία.

Το Der Spiegel ανέφερε πως ο κωδικός QR που συνδέεται με το τεστ κορωνοϊού του Nόβακ Τζόκοβιτς στις 16 Δεκεμβρίου, και οποίος δημοσιεύτηκε στα δικαστικά έγγραφα χθες, φαινόταν κατά καιρούς να δείχνει αρνητικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το Der Spiegel, η πρόσβαση στο αποτέλεσμα του τεστ του Τζόκοβιτς μέσω κωδικού QR το απόγευμα της Δευτέρας, αποκάλυψε αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ σε επόμενη προσπάθεια έδειξε θετικό.

 

 

Σε ανάλογη προσπάθεια του Guardian, σήμερα Τρίτη, το αποτέλεσμα εμφανιζόταν μόνο θετικό, ενώ σε δοκιμή των New York Times, προέκυψαν επίσης αντιφατικά αποτελέσματα από το ίδιο QR code.

Ο δημοσιογράφος των New York Times Μπεν Ρόθμπεργκ ανέφερε παρομοίως πως έλαβε αντιφατικά αποτελέσματα με τον ίδιο κωδικό QR.

 

 

Ο Τζόκοβιτς περιμένει την απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας

Σε κάθε περίπτωση, με την απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης να αναμένεται σήμερα –κάτι που ωστόσο δεν είναι και απολύτως βέβαιο- ο Νόβακ Τζόκοβιτς προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Australian Open. 

Ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις εθεάθη να κάνει προθέρμανση σε ένα γυμναστήριο πριν μπει στον χώρο των παικτών και κατευθυνθεί στο κεντρικό γήπεδο, έξι ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ