Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εισβολή με βρισιές σε συνέντευξη Τύπου

Την ώρα που μιλούσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ, Μαρκ Άνταμς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακή Φλόγα
Η Ολυμπιακή Φλόγα © EPA/KIMIMASA MAYAMA

Μέλος οργάνωσης που αντιτίθεται στη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο διέκοψε συνέντευξη Τύπου της ΔΟΕ και καθύβρισε τον εκπρόσωπο Τύπου της.

Μέλος οργάνωσης που αντιτίθεται στην διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο εισέβαλε σε συνέντευξη Τύπου και καθύβρισε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΔΟΕ, Μαρκ Άνταμς.

Συγκεκριμένα, το άτομο αυτό υποδύθηκε δημοσιογράφο της Yahoo, ο οποίος σήκωσε πανό που έγραφε «Όχι στους Ολυμπιακούς στο Τόκιο 2020» και φώναζε «Πουθενά Ολυμπιακοί, γ... τους Ολυμπιακούς, δεν τους θέλουμε πουθενά».

Λίγη ώρα αργότερα, ένα από τα μέλη της οργάνωσης «NolympicsLA» δήλωσε στο Inside the Games πως «σήμερα θέλαμε να μάθουν ότι όλος ο κόσμος είναι έξαλλος με την απόφαση τους που απειλεί τις ζωές μας και πως δεν θα πάμε πουθενά. Απλά θα φωνάζουμε πιο δυνατά».

Να σημειωθεί πως ο εβδομαδιαίος μέσος όρος των κρουσμάτων στην Ιαπωνία είναι 5.600, ο προγραμματισμός για τη διεξαγωγή των Αγώνων συνεχίζεται κανονικά, ενώ μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι το 60% των Ιαπώνων είναι κατά της διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.