Αθλητισμος

Μαραντόνα: «Δεν με άφησαν να μπω στο Μαρακανά»

Και δήλωσε ότι δεν παίζουν καλά Αργεντινή και Βραζιλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70794-142546.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Gazzetta dello Sport (που επικαλείται το τηλεοπτικό κανάλι TyC Sports), o Μαραντόνα δεν είδε το ματς της Αργεντινής με τη Βοσνία από το γήπεδο αλλά από την τηλεόραση.

Ο Μαραντόνα δήλωσε ότι η ασφάλεια του Μαρακανά δεν τον άφησε να περάσει, αν και είχε πάσο για τα θεωρεία των δημοσιογράφων. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να φύγει και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του όπου παρακολούθησε το 2ο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι οι άνδρες της ασφάλειας τού φέρθηκαν άσχημα ενώ η FIFA είπε ότι δεν δέχθηκε καμία κλήση για πρόβλημα με τον Μαραντόνα και μπορεί απλά να προσπάθησε να μπει από λάθος είσοδο.

Εν τω μεταξύ και οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, τόσο στη Βραζιλία όσο και στην χώρα του. Για την Βραζιλία είπε ότι έχει την εύνοια των διαιτητών και δεν μπορεί να επιτεθεί καθώς στηρίζεται στις προσπάθειες του Νειμάρ ενώ για την Αργεντινή, τόνισε ότι αυτό που είδε με τη Βοσνία δεν του άρεσε, είπε ότι μια ομάδα που παίζει έτσι δεν γίνεται πρωταθλήτρια και δεν μπορεί να περιμένει τα πάντα από τον Μέσι.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.