Αθλητισμος

Συγκινεί ο Ότο Ρεχάγκελ - Τι είπε για την Επανάσταση του 1821

Ο «Ρεχακλής» δεν ξεχνά τα υπέροχα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ότο Ρεχάγκελ
Ότο Ρεχάγκελ © EUROKINISSI

Ο Ότο Ρεχάγκελ, ο «Ρεχακλής» των Ελλήνων, στέλνει ένα ξεχωριστό και συγκινητικό μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Το δικό του ξεχωριστό και -συνάμα συγκινητικό- μήνυμα στέλνει ο Ότο Ρεχάγκελ για τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος συγκινεί με βίντεο που κοινοποίησε η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Ο «Ρεχακλής» που οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Euro 2004 στην Πορτογαλία, έστειλε τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους Έλληνες, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στα 9 υπέροχα χρόνια που πέρασε την Ελλάδα.

«Αγαπητοί μου φίλοι, Έλληνες. Στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για την εθνική σας επέτειο. Συγχαίρω την Ελλάδα για την 200η επέτειο της Επανάστασης. Η Ελλάδα, η χώρα που έζησα 9 εκπληκτικά χρόνια, η χώρα που γνώρισα και ο κόσμος που συνάντησα, με έφεραν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική φιλία με τη Γερμανία.

» Οι σχέσεις των χωρών μας πάνε πολύ πίσω στην ιστορία. Ο μεγάλος μας ποιητής Σίλερ έγραψε για παράδειγμα: "Και ο ήλιος του Ομήρου, κοίτα, μας χαμογελά". Με αυτά τα λόγια στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους Έλληνες» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ότο Ρεχάγκελ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.