Αθλητισμος

Η Βεργκάρα «έθιξε» τους περήφανους «Ελληνάρες»

Ευχήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας της:«Vamos Colombia»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έλληνες χρήστες του Facebook άνοιξαν πόλεμο δηλώσεων με την Κολομβιανή ηθοποιό, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, Σοφία Βεργκάρα, επειδή ευχήθηκε στην εθνική της ομάδα «Vamos Colombia» και έβαλε δίπλα από το μήνυμά της και μερικές καρδούλες. Σαφώς ορισμένοι οπαδοί της εθνικής Ελλάδος αδυνατούν να δεχθούν την ήττα της ομάδα από την εθνική Κολομβίας.

Το πρώτο σχόλιο για την ανάρτησή της ήλθε από Ελλάδα και ήταν το απαράδεκτο «Άντε γ@μ... μωρή πεταμένη» το οποίο όμως έλαβε πολύ γρήγορα περίπου 2000 like. «H Eλλάδα ποτέ δε πεθαίνει μωρή πατσαβούρα!!!!! Μάθε να μιλάς αμερικάνικα πρώτα και μετά μίλα μας!!!!!», άλλο ένα πατριωτικό σχόλιο. Κάποιοι επέλεξαν να σχολιάσουν σε greeklish για να τους διαβάσει η Βεργκάρα: «Skase mori», της γράφει ο Κώστας, την ώρα που ο Άγγελος την προειδοποιεί «mono thimisou pou tha ertheis diakopes se liges meres e?» Άλλοι επέλεξαν τα αγγλικά: «You have a better football team but we are better lovers than Colombians. With love from Greece!». Το βουκολικό σχόλιο: "ΘΑ ΣΗ ΦΈΡΟΥ ΗΓΏ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΌ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΆΛΩ ΚΆΤ ΑΠ ΤΑ ΠΛΑΤΆΝΙΑ ΣΤΌΙΣ ΒΡΉΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΊΑ ΤΑ ΝΕΙΡΆ ΚΙ ΘΑ Μ ΛΕΣ, ΑΑΑΑΧΧ».

Και τα πιο χυδαία: «F*ck you Sofia», «Go f*ck yourshelf ...Not come in our country (GREECE) for holidays», «γ@μι*σ@ι», «άντε μωρή κ@ργι*λ@!», και πολύ χειρότερα) παίρνει εκατοντάδες ή χιλιάδες like! Ωστόσο, κάποιοι άλλοι απόρησαν με τον πόλεμο εναντίον της Κολομβιανής σταρ γράφοντας: Γιατί την βρίζουμε;», αναρωτιέται ο Παναγιώτης για να λάβει τις πνευματώδεις απαντήσεις «Γιατί είμαστε Έλληνες, χαχαχχαχα», «Για να περνάει η ώρα» και «Γιατί μπορούμε»!

n