Αθλητισμος

Ήττα με 3-0 για την Εθνική από την Κολομβία

Στον πρώτο της αγώνα για το Μουντιάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70447-141974.jpg

Με 3-0 ηττήθηκε η Ελλάδα από την Κολομβία στο Μπέλο Οριζόντε στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ.

Η ομάδα του Πέκερμαν προηγήθηκε γρήγορα στο 5' όταν σε συρτή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Αρμέρο έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε και στον Μανωλά και πήγε στη δεξιά γωνία του Καρνέζη. Στο επόμενο λεπτό χαμένη ευκαιρία για την Εθνική σε αντεπίθεση με το σουτ του Κονέ να καταλήγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Οσπίνα. Μεγάλη ευκαιρία είχε η Εθνική μας, όταν ο Γκέκας αρχικά βγήκε φάτσα με το τέρμα, ο Σάντσες τον έκοψε, η μπάλα έφτασε στον Κονέ, αυτός έπιασε ένα δυνατό  σουτ αλλά ο Οσπίνα την έβγαλε σε κόρνερ. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 58' όταν μετά από κόρνερ, ο Γκουτιέρες με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δοκάρι για την Ελλάδα στο 62' από κεφαλιά του Γκέκα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροντρίγκες με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Συνθέσεις:

Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Σάντσες, Αρμέρο (74' Αρίας), Αγκιλάρ (68' Μεχία), Γκουτιέρες (76' Μαρτίνες), Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Ιμπάρμπο, Ζουνίγκα.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Κονέ (78' Καραγκούνης) Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (57' Φετφατζίδης), Γκέκας (63' Μήτρογλου).

Κίτρινες στον Σάντσες (26'), Παπασταθόπουλο (52'),  Σαλπιγγίδη (54')

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.