Αθλητισμος

Euroleague: Ξανά ήττα για τον Ολυμπιακό, απομακρύνεται η 8άδα

Γύρισε από το -18, αλλά δεν γλίτωσε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milano-olympiakos.jpg
© EUROKINISSI

Euroleague: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε με 90-79 από την Μιλάνο.

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια γνώρισε ο Ολυμπιακός που αυτή τη φορά ηττήθηκε με 90-79 από την Αρμάνι στο Μιλάνο. Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ νωθρά τον αγώνα και κυρίως λόγω της κακής τους άμυνας βρέθηκαν μέχρι και με 18 πόντους πίσω στο σκορ (44-26). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός, αν και επέστρεψε στο παιχνίδι κυρίως χάρη στις ενέργειες των Σλούκα και Βεζένκοφ, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο παιχνίδι, ενώ είχε και λογικά παράπονα από τη διαιτησία. 

AX Armani Exchange Milan - Olympiacos Piraeus Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 22

Η κατάσταση για την 8άδα φαίνεται πλέον να δυσκολεύει ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό που όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί 8 νίκες στα επόμενα 12 παιχνίδια για να μπει στα Playoffs. Η απουσία του Κώστα Παπανικολάου καθώς και η κατάσταση του Έλις είναι άλυτα θέματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να ενισχύσει την ομάδα του με έναν ή δύο παίκτες κατά τη διάρκεια της διακοπής.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Μεσίνα): Πάντερ 27, ΛεΝτέι 6, Μίτσοβ 2, Μορασκίνι 2, Ροντρίγκεθ 14, Ταρζούσκι 5, Ντιλέινι 16, Χάινς 6, Ντατόμε 12.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 8, Σπανούλης, Σλούκας 17, Μάρτιν 7, Βεζένκοβ 18, Πρίντεζης 7, Ζαν Σαρλ 7, Τζένκινς 8, Έλις 2, ΜακΚίσικ 5.

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.