- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κακλαμανάκης: Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν γνώριζαν άλλοι
«Δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι δεν άκουσε, δεν είδε, δεν κατάλαβε»
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![Ο Νίκος Κακλαμανάκης Ο Νίκος Κακλαμανάκης](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/01/18/kaklaman.jpg)
Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, μίλησε για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου σχετικά με την υπόθεση βιασμού της από παράγοντα της ιστιοπλοΐας.
Σχετικά με τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου μίλησε ο δύο φορές Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμανάκης είπε: «Δυστυχώς για εμάς, τα όσα είπα στη Βουλή περί γενικότερες διαφθοράς στην Ομοσπονδία και κατάχρηση εξουσίας, αποδεικνύονται καθημερινά. Όταν οι άνθρωποι αυτοί έχουν επί 30 χρόνια το ακαταλόγιστο, θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ήλπιζα τα όσα είπα στη Βουλή να ήταν η αρχή για όλους τους αθλητές. Ήταν τελικά και για τη Σοφία, και δυστυχώς δικαιώνομαι».
Μάλιστα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, έκανε λόγο για «κλίκα ανθρώπων», η οποία «είχε φτάσει στο σημείο, όχι απλά προκλητικά να δημιουργούν προβλήματα στους αθλητές, αλλά μέσα από τη συμπεριφορά τους που φτάνει μέχρι τις ύβρεις, φτάνουν να περιφρονούν και τον ίδιο τον εισαγγελέα. Ισχυρίζονται ότι το βίντεο που κινητοποίησε τον εισαγγελέα ήταν ταξιδιωτικού περιεχομένου. Στο οποίο μίλησαν οχτώ αθλητές που έχουν καταθέσει τον αγώνα και τον πόνο τους».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε, εκ νέου, στις απειλές που είχε δεχθεί για τη ζωή του δύο φορές, σημειώνοντας πως «έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου το 1999 και το 2018. Το πρώτο αφορούσε σε καταγγελία που είχα κάνει για διασπάθιση δημόσιου χρήματος που γινόταν ενόψει Ολυμπιάδας 2004 και το 2018 γιατί είδα κάτι που δεν έπρεπε και αφορά σε περίπτωση παραδοπιστίας. Δεν θα πω παραπάνω για τη δεύτερη περίπτωση, εμπλέκονται ένοπλες δυνάμεις, όταν θα έχω έτοιμο το βίντεο θα μπούμε σε λεπτομέρειες».
Ακόμα, εξέφρασε την άγνοιά του για το εάν «υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν για τη Σοφία Μπεκατώρου» και σημείωσε, δεικτικά, πως «πρόσφατα έχουν εφεύρει την κωλοτούμπα. Όλα αυτά έχουν ξεπεράσει και την ηθική. Είναι ένας στενός κύκλος ανθρώπων που έχουν την εκτελεστική εξουσία. Οι άλλοι, αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν γνωρίζουν. Δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι δεν άκουσε, δεν είδε, δεν κατάλαβε».
Τέλος, μίλησε για «εσωτερικό πόλεμο» από την Ομοσπονδία:
«Εμείς πρέπει να έχουμε ψυχική ηρεμία ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δυστυχώς δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τους αθλητές όλου του κόσμου. Είχαμε πόλεμο εσωτερικό. Οι αθλητές που μίλησαν για όλο αυτά στο βίντεο που κυκλοφόρησε ήταν η ελίτ. Τον κύριο που καταγγέλλει η κα Μπεκατώρου τον γνώριζα. Ήξερα ότι είναι ένας άνθρωπος που επιβάλει».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αθλητής από την Ουγκάντα ξεπέρασε το φράγμα των 57 λεπτών
«Ήμουν παιδί, μόνο 18 ετών»
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Σε αναμονή για το αυριανό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό
H ΠΑΕ αποφάσισε να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές για την πρόσφατη κακή εικόνα τους
Πιθανότερος αντίπαλός στα προημιτελικά είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Μετά τη Γαλλία και την Πολωνία, επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάστασή του και στην Uber Arena του Βερολίνου
Θα παλέψει με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής
Στιγμές χαλάρωσης για τους ερυθρόλευκους
Αλγόριθμος έδωσε τις πιθανότητες των δύο ομάδων να προκριθούν στους «16» των Europa και Conference League
Σήμερα ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά του θεσμού
Για παράνομη βιντεοσκόπηση σεξουαλικών συναντήσεων
Ποιοι «κυνηγούν» τη χώρα μας στην βαθμολογία
Αναλυτικά όλες οι αλλαγές στην διεξαγωγή του
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Τι έγινε στα πρώτα παιχνίδια των playoffs
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.