Αθλητισμος

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μακάμπι και «βλέπει» 8αδα

Νίκη στην παράταση με κορυφαίο ξανά τον Κώστα Σλούκα και έκπληξη τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euroleague: Σπουδαίο διπλό μέσα στο Ισραήλ για τον Ολυμπιακό που κέρδισε την Μακάμπι στην παράταση έχοντας ξανά κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα.
© EUROKINISSI

Euroleague: Σπουδαίο διπλό μέσα στο Ισραήλ για τον Ολυμπιακό που κέρδισε την Μακάμπι στην παράταση έχοντας ξανά κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Τελ-Αβίβ καθώς με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, επιβλήθηκε της Μακάμπι με 87-89 στην παράταση. Με αυτήν την νίκη οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στην 8η θέση της διοργάνωσης με ρεκόρ 10-8. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε για ακόμη μια φορά τον Κώστα Σλούκα να ηγείται, καθώς ο 30χρονος γκαρντ τελείωσε το ματς με 21 πόντους και 11 ασίστ.

Maccabi Playtika Tel Aviv - Olympiacos Piraeus Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 19

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 40-33, όντας απογοητετικός πίσω από την γραμμή των 6,75 με 1/8 σουτ. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινώντας από την πολύ καλή άμυνα ισορρόπησε και έκλεισε την τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 19-15.

Στην τελευταία περίοδο οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη τον κατάλληλο συμπαραστάτη για τον Σλούκα και με ιδιαίτερα απροσδόκητο τρόπο το παιχνίδι έφτασε στην παράταση. Εκεί, ο Ολυμπιακός βρήκε μεγάλα σουτ με τους Σλούκα, Λαρεντζάκη και Βεζένκοφ και επικράτησε με τελικό σκορ 87-89. 

ΜΑΚΑΜΠΙ (Σφαιρόπουλος): Μπράιαντ 15, Γουίλμπεκιν 25, Τζόουνς 9, Καλοϊάρο 6, Χάντερ 11, Κάσπι, Ντόρσεϊ 8, Ντιμπαρτολομέο, Μπλέιζερ 1, Μπέντερ, Ζίζιτς 12, Ζούσμαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χαραλαμπόπουλος 5, Λαρεντζάκης 13, Σπανούλης, Σλούκας 21, Μάρτιν 6, Βεζένκοβ 8, Πρίντεζης 12, Ζαν Σαρλ 8, Τζένκινς, Έλις 6, ΜακΚίσικ 10.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Βιλερμπάν για την 20η αγωνιστική.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.