Αθλητισμος

Υπέροχη Σάκκαρη στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι

Επική ανατροπή επί της Σοφία Κένιν και πρόκριση στα ημιτελικά της πρώτης διοργάνωσης του 2021

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική κόντρα στην Σοφία Κένιν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Μάρια Σάκκαρη συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στο Άμπου Ντάμπι και επικράτησε με 2-1 σετ της αμερικανίδας Σοφία Κένιν, για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και έχασε το πρώτο σετ, στη συνέχεια δεν έδωσε δικαιώματα στο Νο 4 της Παγκόσμιας Κατάταξης και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η Σάκκαρη που παραλίγο να μείνει πίσω και στις αρχές του δεύτερου σετ, γύρισε τον διακόπτη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κένιν κερδίζοντας την με 6-2 και 6-0, για να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα στο 3ο σετ η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική, αφού έχασε μόλις 7 πόντους, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας της. 

Έχοντας σημειώσει 4 νίκες πλέον σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στο υπέροχο ξεκίνημά της στο 2021, η Σάκκαρη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα στους αυριανούς ημιτελικούς. Αυτή θα είναι η 5η μεταξύ τους αναμέτρηση με τη Σάκκαρη να έχει κερδίσει μία φορά.