Αθλητισμος

Υπέροχη Σάκκαρη στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι

Επική ανατροπή επί της Σοφία Κένιν και πρόκριση στα ημιτελικά της πρώτης διοργάνωσης του 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sakkari-abou-dabi.jpg
© JASON SZENES / EPA

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική κόντρα στην Σοφία Κένιν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Μάρια Σάκκαρη συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στο Άμπου Ντάμπι και επικράτησε με 2-1 σετ της αμερικανίδας Σοφία Κένιν, για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και έχασε το πρώτο σετ, στη συνέχεια δεν έδωσε δικαιώματα στο Νο 4 της Παγκόσμιας Κατάταξης και πέρασε στην επόμενη φάση.

Sofia Kenin vs. Maria Sakkari | 2021 Abu Dhabi Quarterfinal | WTA Highlights

Η Σάκκαρη που παραλίγο να μείνει πίσω και στις αρχές του δεύτερου σετ, γύρισε τον διακόπτη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κένιν κερδίζοντας την με 6-2 και 6-0, για να ολοκληρώσει μια μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα στο 3ο σετ η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική, αφού έχασε μόλις 7 πόντους, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας της. 

Έχοντας σημειώσει 4 νίκες πλέον σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στο υπέροχο ξεκίνημά της στο 2021, η Σάκκαρη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα στους αυριανούς ημιτελικούς. Αυτή θα είναι η 5η μεταξύ τους αναμέτρηση με τη Σάκκαρη να έχει κερδίσει μία φορά. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.