Αθλητισμος

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Φενέρ

Η εξαιρετική εμφάνιση από τον Νεμάνια Νέντοβιτς έφερε τη δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5173148.jpg
© ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ / EUROKINISSI

Euroleague: Νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με απίθανη εμφάνιση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Euroleague νικώντας την Φενέρμπαχτσε με 82-68 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι πράσινοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 πόντους και 6/11 τρίποντα, ενώ μεγάλο τους όπλο αποδείχθηκε η άμυνα. Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου «έσβησαν» το Νάντο Ντε Κολό και τον Γιαν Βέσελι και έπιασαν την Φενέρ στις 2 νίκες.

Το «τριφύλλι» από την πρώτη περίοδο βρέθηκε μπροστά στο σκορ και δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ σημείο αναφοράς ήταν η αποβολή του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ιγκόρ Κοκόσκοβ με δύο τεχνικές ποινές στην δεύτερη περίοδο.

Για τον Παναθηναϊκό εντυπωσιακός ήταν και ο Κάιφερ Σάικς που είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Οι Τούρκοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Ντουβερίογλου με 15 πόντους και τον Λορέντζο Μπράουν με 17. 

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη για να αγωνιστεί με τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.