- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
Κορωνοϊός: Η Σούπερ Λιγκ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα
Ποιοι διαφώνησαν και τι άλλο αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη


Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Η Σούπερ Λιγκ ψήφισε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, εφόσον η κυβέρνηση ανάψει το «πράσινο» φως.
Σε περίπτωση που η κυβέρνηση το επιτρέψει (σ.σ. περισσότερα θα ξέρουμε ενδεχομένως και αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, μετά την τοποθέτηση Αυγενάκη), η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ μέσα στο καλοκαίρι.
Από τις 14 ομάδες, οι 10 ψήφισαν υπέρ και μόλις τέσσερις αρνήθηκαν. Μία εξ αυτών είναι ο Παναθηναϊκός. Με τις απόψεις του Γιάννη Αλαφούζου συμφώνησαν οι ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός και Πανιώνιος.
Έπειτα από παρέμβαση του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, ορίστηκε μια ημερομηνία deadline. Έτσι αν μέχρι τις 14 Ιουνίου 2020 δεν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, τότε η σεζόν θα ακυρωθεί.
Πέρα από το βασικό θέμα συζήτησης, που είναι η συνέχεια ή όχι του πρωταθλήματος, πάρθηκαν και άλλες αποφάσεις. Οριακά με ψήφους 8-6 αποφασίστηκε πως δεν θα ισχύει η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών για κάθε ομάδα που δεν παίρνει αδειοδότηση. Πρόκειται για την τιμωρία που υπέστη πέρυσι ο Παναθηναϊκός και φέτος ο Πανιώνιος και ειδικά μετά τον κορωνοϊό, θα μπορούσε να πλήξει 3-4 ομάδες του τρέχοντος πρωταθλήματος. Αντίθετα, παραμένει η απαγόρευση μεταγραφών.
Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Σούπερ Λιγκ - Ανέβηκαν οι τόνοι για τα τηλεοπτικά
Η σημερινή τηλεδιάσκεψη που κράτησε αρκετές ώρες, ξεκίνησε με άλλο θέμα και μάλιστα επεισοδιακά.
Η κουβέντα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες, πλην του Ολυμπιακού, που έθεσε το θέμα πολυιδιοκτησίας. Παρ' όλα αυτά κατά την τελική ψηφοφορία, βλέποντας πως οι υπόλοιπες 13 ομάδες θέλουν την κεντρική διαχείριση (σ.σ. κάτι που είναι πάντως πολύ δύσκολο να γίνει), οι «ερυθρόλευκοι» ψήφισαν λευκό.
Πάνω στο ίδιο θέμα και με το «καλημέρα» της σύσκεψης, είχαμε μεγάλη ένταση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτόξευσε χαρακτηρισμούς κατά του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος απουσίαζε, με συνέπεια να απαντήσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού: «Φυσικά λείπει, αφού είναι Ρώσος και βρίσκεται στη χώρα του». Ο Μ. Γκαγκάτσης απάντησε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, μιλώντας για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, όμως σύντομα τα πνεύματα ηρέμησαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σήμερα κλειδώνουν τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών
Ανατρέψιμη η κατάσταση και στα τέσσερα ζευγάρια
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Τα δύο ζευγάρια που θα διεκδικήσουν από ένα εισιτήριο για τον τελικό
Η σειρά ξεκινάει το Μεγάλο Σάββατο
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει τον τίτλο στην έδρα του
Η «Ένωση» θα διεκδικήσει την πρόκριση στην έδρα της
Σπουδαίες προκρίσεις στα ημιτελικά για «νερατζούρι» και «κανονιέρηδες»
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Tης επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών από τη Liga F
Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Αρτούρ Φις
Η Νταρτ παραπονήθηκε στον ρέφερι ότι η αντίπαλος είχε άσχημη οσμή
Διερευνώνται οι αιτίες θανάτου του Ααρον Μπουπέντζα
Τι είπε για την μετάβασή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό
«Όταν άρχισα να νικάω τις γυναίκες-φαβορί, τότε ξεκίνησαν οι αμφισβητήσεις»
Με elastico πέρασε τον τερματοφύλακα...στέλνοντας φιλιά στην κερκίδα
Μετά τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
«Μυρίζει πολύ άσχημα», είπε η Βρετανίδα Χάριετ Νταρτ για τη Λουάζ Μπουασόν
Για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.