Αθλητισμος

Οι 213 της Μπουντεσλίγκα

Το αναλυτικό πλάνο των Γερμανών που βιάζονται να γυρίσουν στα γήπεδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γερμανία
Παίζουν ξανά μπάλα στη Μπουντεσλίγκα © EPA/FILIP SINGER

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται η Μπουντεσλίγκα στην επανέναρξή της, με την τελική απόφαση να αναμένεται την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Εν αντιθέσει με τη Γαλλία ή την Ολλανδία, στη Γερμανία όχι μόνο θέλουν να παίξουν μπάλα, αλλά βιάζονται κιόλας και μάλιστα την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί αν θα συνεχιστεί η Μπουντεσλίγκα ή όχι, μετά την τηλεδιάσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ με τους εκπροσώπους των ομόσπονδων κρατιδίων.

Το πιθανότερο είναι πως θα δοθεί το ΟΚ και στις 9 ή 16 Μαϊου θα επαναρχίσει η σεζόν. Για να γίνει έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο πρωτόκολλο ασφαλείας, που αν πετύχει θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες χώρες.

Ο μάξιμουμ αριθμός ατόμων που μπορεί να βρίσκεται σε ένα γήπεδο, είναι 213. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τους 36 ποδοσφαιριστές (μαζί με τους αναπληρωματικούς) των δύο αντιπάλων, 28 άτομα τα τεχνικά και ιατρικά τιμ των ομάδων, οι πέντε διαιτητές, μόλις τέσσερα ball boys και μια χούφτα τεχνικών τηλεόρασης, φωτογράφων και σεκιούριτι. Μέχρι 98 θα επιτρέπονται μέσα και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και άλλοι 115 έξω απ’ αυτόν. Θα πρόκειται είτε για άτομα ασφαλείας εκτός γηπέδου, είτε για δημοσιογράφους και τηλεσχολιαστές στις εξέδρες.

Οποιοσδήποτε άλλος δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση, οι πάγκοι θα είναι μεγαλύτεροι για να έχουν απόσταση οι άνθρωποι που κάθονται εκεί μεταξύ τους, ενώ στα αποδυτήρια δεν θα λειτουργούν πισίνες, τζακούζι κλπ. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.