Αθλητισμος

Υπ. Αθλητισμού Ιταλίας: Δεν είναι δεδομένη η επανέναρξη της Serie A

Παρά την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιταλία
Άδειο το Allianz Stadium της Γιουβέντους λόγω κορωνοϊού © EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Για την επανέναρξη της Serie A μίλησε ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, τονίζοντας πως δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αν δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Κάθε άλλο παρά δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η επανέναρξη της Serie A, του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα.

Όπως τόνισε ο Σπανταφόρα, οι ομάδες θα ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις από τα μέσα Μαΐου αλλά θα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την προστασία των αθλητών από τον κορωνοϊό για να δοθεί το πράσινο φως και να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. 

«Θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι ομάδες στις 18 Μαΐου, αλλά μόνο αν οι συνθήκες είναι ασφαλής, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν θέλω να είμαι αρνητικός ή να καθυστερήσω την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά πρέπει να δούμε τι χρειάζεται ώστε τα πρωτόκολλα να προσφέρουν ασφάλεια στους αθλητές. Υπάρχουν αμφιβολίες και η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι είναι δεδομένο ότι η χρονιά θα ξεκινήσει και πάλι»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.