Αθλητισμος

Κορωνοϊός: Παράταση στην αναβολή της Πρέμιερ Λιγκ

Παράλληλη στήριξη στην UEFA για μετάθεση του EURO

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παράταση παίρνει το διάστημα της αναβολής της Πρέμιερ Λιγκ, με την FA να αποφασίζει τη διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Η έξαρση του κορωνοϊού στη Μ. Βρετανία τις τελευταίες μέρες οδήγησε στην παράταση της αναβολής της Πρέμιερ Λιγκ. Όπως αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη της FA, δεν πρόκεται να υπάρξουν αγωνιστικές δραστηριότητες στο αγγλικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον μέχρι και τις 30 Απριλίου εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Η αρχική αναβολή που είχε δοθεί στις διοργανώσεις έφτανε μέχρι τις 3 Απριλίου. Ωστόσο, η έξαρση του ιού καθιστά αυτό το διάστημα κρίσιμο, με τους υπευθύνους να αποφασίζουν να αφήσουν να κυλήσει ολόκληρος ο μήνας και καλώς εχόντων των πραγμάτων να υπάρξει επιστροφή στη δράση την Πρωτομαγιά.

«Οι κανονισμοί είναι τέτοιοι που επιτάσσουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μέχρι την 1η Ιουνίου, όμως συμφωνήσαμε πως για φέτος επεκτείνεται επ' αόριστον αυτή τη στιγμή η αγωνιστική περίοδος», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, ενώ τονίζεται και η απόλυτη στήριξη στην UEFA για την απόφαση μετάθεσης του Euro 2020 για το επόμενο καλοκαίρι.