Αθλητισμος

Κορωνοϊός στη Σούπερ Λιγκ: Χωρίς θεατές τα ντέρμπι

Κεκλεισμένων των θυρών και το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos-gipedo.jpg

Κορωνοϊός: Χωρίς θεατές τα ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ στα πλέι οφ και το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς για το Europa League.

Όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες σε όλα τα γήπεδα ανά την ελληνική επικράτεια θα γίνουν χωρίς θεατές λόγω κορωνοϊού. Το νέο μέτρο που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας αφορά και στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ, καθώς και το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού για το Europa League, ο οποίος υποδέχεται την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 τη Γουλβς για τη φάση των «16».

Σημειώνεται ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η έναρξη των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στο μέτρο που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, χωρίς θεατές θα γίνουν τα ντέρμπι σε ΟΑΚΑ (ΑΕΚ-Παναθηναϊκός) και Τούμπα (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), όπως και ο αγώνας Άρης-ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Υπενθυμίζεται ότι ανακοινώθηκαν 7 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 73.

Σούπερ Λιγκ: Κεκλεισμένων των θυρών και η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ λόγω κορωνοϊού

Τα νέα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό ξεκινούν  να ισχύουν από αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020. Αυτό σημαίνει ότι κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League που έχει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ΟΦΗ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Αρης.

Επίσης, χωρίς θεατές θα γίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ στις 20 Μαρτίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.