Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός νικητής του ντέρμπι της Ευρωλίγκας

Επικράτησε του Παναθηναϊκού με 81-78

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα με 81-78, έχοντας για κορυφαίο τον νεοαποκτηθέντα ΜακΚίσικ, που σημείωσε 22 πόντους.

Στα σημεία κρίθηκε το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με 81-78, έχοντας για κορυφαίο τον νεοαποκτηθέντα ΜακΚίσικ, που σημείωσε 22 πόντους και μάλιστα ένα κρίσιμο γκολ-φάουλ στο τελευταίο λεπτό. Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες να πάνε το ματς στην παράταση, αλλά αστόχησαν στα κρίσιμα σουτ με Ράις και Τόμας. Γενικά ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός στα τρίποντα, έχοντας μόλις ένα εύστοχο σε 20 προσπάθειες!

Στη βαθμολογία το «τριφύλλι» έχει ρεκόρ 14-13, ο Ολυμπιακός 12-15, αλλά πια οι ισορροπίες για την είσοδο στην οκτάδα είναι πολύ λεπτές. Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν διάφορα πράγματα που σημαίνει ότι θα έχουμε και πολύ πλούσιο… τρίτο ημίχρονο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στο γήπεδο και ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκαν δύο φορές, με συνέπεια να του ζητήσει η αστυνομία να φύγει, ενώ από την «πράσινη» ΚΑΕ καταγγέλλουν ακόμα ότι χούλιγκανς μπήκαν και έσπασαν τα αποδυτήρια της ομάδας! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.