Αθλητισμος

Σήμερα στο Μαξίμου ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι από χθες στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν. Θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η 25η Φεβρουαρίου, που ήταν υποτίθεται η d-day για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασε. Όπως έφτασε από χθες στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν. Τη Δευτέρα το βράδυ δείπνησε με ανθρώπους της ΕΠΟ και σήμερα θα περάσει τις πύλες του Μαξίμου για να συναντήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Μετά τις διήμερες συζητήσεις, αναμένεται να εκπονηθεί ένα πλάνο για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας, όμως κανείς δεν ξέρει αν όλα αυτά που θα πέσουν στο τραπέζι είναι όντως ρηξικέλευθα ή ξαναζεσταμένο φαγητό.

Την ίδια στιγμή είμαστε εν αναμονή της απόφασης για την πολυιδιοκτησία των ΠΑΟΚ, Ξάνθης. Μπορεί τη Δευτέρα να ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο Μονομελές Πειθαρχικό της Σούπερ Λιγκ, όμως (πρωτόδικη) απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα, αφού μέχρι την Παρασκευή υπάρχει προθεσμία να κατατεθούν υπομνήματα απ’ όλες τις εμπλεκόμενες μεριές.

Κατά τα λοιπά, σε άλλα ενδιαφέροντα εξωαγωνιστικά θέματα, υπάρχουν πληροφορίες πως ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συζητούν να δημιουργήσουν τη δική τους συνδρομητική πλατφόρμα (Liga TV), ώστε να μεταδίδονται από εκεί του χρόνου οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων τους, από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι η NOVA θα καταλήξει στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.