Αθλητισμος

Η αλληλογραφία Κλοπ με 10χρονο φαν της Γιουνάιτεντ έγινε viral

Η απίθανη απάντηση του κόουτς στον μικρό που του ζήτησε να χάνει η Λίβερπουλ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεκάχρονος οπαδός της Γιουνάιτεντ έγραψε στον Κλοπ και του ζήτησε να σταματά να κερδίζει η Λίβερπουλ. Πώς απάντησε ο γερμανός τεχνικός;

Έξαλλος μικρός Μανκούνιαν με τις συνεχείς νίκες της Λίβερπουλ έστειλε επιστολή στον τεχνικό των «Κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ με την οποία τον παρακαλεί να σταματήσει να κερδίζει. Η χαριτωμένη επιστολή του 10χρονου οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαντήθηκε από τον ίδιο τον Κλοπ.

Ο Ντάραγκ Κάρλεϊ, από το Ντόνεγκαλ, έγραψε το γράμμα στο αφεντικό της Λίβερπουλ στο πλαίσιο σχολικής εργασίας.

«Αγαπητέ Γιούργκεν, το όνομά μου είναι Ντάραγκ, είμαι 10 ετών. Είμαι φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο λόγος που γράφω είναι για να διαμαρτυρηθώ. Η Λίβερπουλ κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια. Εάν κερδίσει εννέα ακόμα θα έχει το αήττητο ρεκόρ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Όντας φίλαθλος της Γιουνάιτεντ, είναι πολύ θλιβερό. Γι αυτό, την επόμενη φορά, παρακαλώ, να κάνετε να χάσει η Λίβερπουλ. Απλά πρέπει να αφήσετε την άλλη ομάδα να σκοράρει. Έλπίζω να σας πείσω να μην κερδίσετε το πρωτάθλημα ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μικρός στην επιστολή του προς τον Κλοπ.



Ο γερμανός προπονητής είπε ότι η επιστολή ήταν γραμμένη με τσαγανό και για αυτό αποφάσισε να του απαντήσει ο ίδιος προσωπικά: «Όσο κι αν θες να χάσει η Λίβερπουλ είναι δουλειά μου να κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω τη Λίβερπουλ να κερδίσει καθώς υπάρχουν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που θέλουν να συμβεί αυτό, γι 'αυτό πραγματικά δεν θέλω να τους αφήσω να του απογοητεύσω. Ευτυχώς για εσένα, έχουμε χάσει παιχνίδια στο παρελθόν και θα χάσουμε παιχνίδια στο μέλλον επειδή έτσι είναι το ποδόσφαιρο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Κλοπ, σύμφωνα με το BBC.

 

 


Ο Γιούργκεν Κλοπ  σχολίασε ακόμη, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τυχερή που είχε έναν τέτοιο οπαδό και επαίνεσε το πάθος του για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα του.