Αθλητισμος

Τα… λεφτά έκαναν τη διαφορά στο Καραϊσκάκη (video)

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά έχασε από την Άρσεναλ με 0-1

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αν και καλύτερος, ο Ολυμπιακός έχασε μέσα στο Καραϊσκάκη από την Άρσεναλ με 0-1.

Ήταν γνωστό εξαρχής πως η φετινή Άρσεναλ δεν πατάει καλά στα πόδια της, δεν μπορεί να τρομάξει παρότι το μπάτζετ της είναι πολύ μεγάλο και σαφώς ανώτερο από του Ολυμπιακού. Όλα αυτά τα είδαμε την Πέμπτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη, όμως στο τέλος νίκησαν τα… λεφτά.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως στο τέλος έχασε με 0-1 .

Ήταν μια φάση γύρω στο 80ό λεπτό, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ κοντρόλαρε την μπάλα, έβγαλε ωραία πάσα στον 18χρονο Σακά κι αυτός έβγαλε την ασίστ για τον Λακαζέτ για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ο Ομπαμεγιάνγκ εισπράττει 12.000.000 ευρώ τον χρόνο (που θεωρούνται μάλιστα λίγα για την αξία του), ο Λακαζέτ λίγο λιγότερα και κάπως έτσι φάνηκε η διαφορά. Μετά το γκολ η Άρσεναλ είχε πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει τη διαφορά και να καθαρίσει την πρόκριση. Πιο σημαντική η κεφαλιά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Έλληνας αμυντικός στο τέλος είχε κράμπες και αντικαταστάθηκε, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε πως οι φίλοι των Πειραιωτών τον έβριζαν συνεχώς.