Αθλητισμος

Ρήξη Αλαφούζου -Δώνη στον Παναθηναϊκό

Απειλεί με αποχώρηση ο προπονητής του «τριφυλλιού»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δυσαρέσκεια του Γιώργου Δώνη προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Ρήξη με Αλαφούζο

Μόλις το πρωί αναρτήθηκε κείμενο στο site με τις παρασκηνιακές κινήσεις και εξελίξεις που γίνονται στον Παναθηναϊκό, σε όλα τα επίπεδα. Δεν περίμενε κανείς πως μέσα σε λίγες ώρες θα είχαμε τη συνέντευξη Τύπου του Δ. Γιαννακόπουλου με την επίθεση προς συγκεκριμένη μερίδα οργανωμένων οπαδών, αλλά και τη δυσαρέσκεια του Γιώργου Δώνη προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο προπονητής της ομάδας έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Nova και άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, λέγοντας πως υπάρχουν αρκετά ζητήματα και αποφάσεις που δεν του άρεσαν. Δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος, όμως διέρρευσαν ήδη αρκετά από το ρεπορτάζ.

Τρεις είναι οι τομείς που διαφωνεί ο 48χρονος τεχνικός: Πρώτον ότι το μπάτζετ δεν θα αυξηθεί τη νέα χρονιά, παρότι ο Γ. Αλαφούζος φαίνεται ότι είναι πιο ανοιχτός σε… επενδύσεις.

Δεύτερον πως όλες οι αποφάσεις θα παρθούν από τον τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα σε συνεργασία με τη διοίκηση, ενώ το τρίτο είναι αυτό που ξεχείλισε τη σταγόνα στο ποτήρι.

Ο Γιώργος Δώνης έμαθε πως η μοναδική περίπτωση για ανανεωθεί το συμβόλαιο του γιου του, Χρήστου, είναι να φύγει ο ίδιος από τον σύλλογο! Δεν ξεκαθαρίστηκε αν αυτό έχει να κάνει με το μπάτζετ και τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου μέσου ή αν πρόκειται για κάποιου είδους “ασυμβίβαστο”.