Αθλητισμος

Η στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραγουδά το «I’m so excited»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Έλληνας αθλητής μετά την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του ATP Finals

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραγουδά «I'm so excited»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραγουδά «I'm so excited»/@atptour/Twitter

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την κούπα στον τελικό του ATP Finals και τραγουδά το «I’m so excited».

Στον 7ο ουρανό βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Με την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο (νίκησε με 2-1 τον Αυστριακό Τιμ), ο Έλληνας αθλητής έγινε ο δεύτερος νεότερος πρωταθλητής στο «τουρνουά των 8 καλύτερων του κόσμου», μετά τον 20χρονο Λέιτον Χιούτι το 2001, και ο 6ος νεότερος στην 50ετή ιστορία του τουρνουά. Βρίσκεται ήδη στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και με τους 1.300 βαθμούς ATP που μάζεψε στο Λονδίνο, θέλει 400 ακόμη για να πιάσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Νο 5.

Πολύ λογικό, λοιπόν, όταν η κάμερα των διοργανωτών τον πλησίασε για μια ακόμη δήλωση, ο Τσιτσιπάς προτίμησε να τραγουδήσει το «I’m so excited» (The Pointer Sisters). «Ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος» είναι η λεζάντα στο video που ανέβασαν στα social media οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας αθλητής είχε επιχειρήσει να πει ένα τραγούδι του Bob Marley με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.