Αθλητισμος

Γεμίζουν το ΟΑΚΑ οι φίλοι της ΑΕΚ

Εξαιρετική η προπώληση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ/©INTIMESPORTS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Σχεδόν 30.000 άνθρωποι έχουν αγοράσει εισιτήριο για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Πάνε σχεδόν δύο εβδομάδες, όταν ο Νίκος Κωστένογλου είχε πει πως «περιμένω 50.000 κόσμο» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έκτοτε μεσολάβησε η εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού και ο κόσμος... ζεστάθηκε για τα καλά. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε και το πρωτόγνωρο εγχείρημα να κυκλοφορήσει τα εισιτήρια Σάββατο βράδυ, αμέσως μετά το 1-0 στο Αγρίνιο και έτσι φθάσαμε τώρα, Τετάρτη απόγευμα και σχεδόν 30.000 άνθρωποι έχουν κλείσει ήδη θέση για τον αγώνα της Κυριακής.

Η ΑΕΚ έχει πουλήσει 14.000 εισιτήρια διαρκείας και είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι κάτοχοι θα πάνε γήπεδο, μοίρασε 6.000 στους οργανωμένους οπαδούς και έχουν γίνει ανάρπαστα, ενώ ήδη πουλήθηκαν άλλες 8-9.000 στον απλό κόσμο.

Ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος, αν αναλογιστούμε ότι απομένουν τρεις γεμάτες μέρες προπώλησης, ενώ την Κυριακή τα ταμεία θα είναι ανοιχτά από το πρωί στο ΟΑΚΑ.

Από τη μέρα που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στη Γ’ κατηγορία και έκανε restart, έχει γεμίσει το Στάδιο μόλις τρεις φορές και αυτό όχι σε συνθήκες απόλυτου sold out. Η πρώτη ήταν ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2015, η δεύτερη το 2-0 με τον Λεβαδειακό το 2018, που σφράγισε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 24 χρόνια και η τρίτη πέρυσι στο ματς με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.