Αθλητισμος

Σερένα Γουίλιαμς: Στον τελικό του US Open (video)

Θα αντιμετωπίσει τη 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σερένα Γουίλιαμς
Σερένα Γουίλιαμς / © EPA/JUSTIN LANE

Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό σε grand slam κερδίζοντας με 2-0 σετ την Ελίνα Σβιτόλινα στο US Open.

Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό σε grand slam κερδίζοντας με 2-0 σετ στα ημιτελικά της διοργάνωσης την Ελίνα Σβιτόλινα. Η Αμερικανίδα επικράτησε χωρίς μεγάλη δυσκολία και και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς αν κερδίσει, θα φτάσει τα 24 grand slam, φτάνοντας στην κορυφή την Μάργκαρετ Κορτ.

Στον τελικό η αντίπαλός της θα είναι η 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της, σε τελικό grand slam.  Η νεαρή τενίστρια από τον Καναδά, επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό με 2-0 σετ της Μπελίντα Μπένσιτς (7-6, 7-5) και θα κυνηγήσει το όνειρο απέναντι στην κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών.

Serena Williams dominates Elina Svitolina, advances to women's final | 2019 US Open Highlights

Elina Svitolina vs Serena Williams | US Open 2019 Semifinal Highlights

Απόψε θα γίνουν και οι δύο ημιτελικοί στους άνδρες. Στον πρώτο που θα ξεκινήσει στις 23:00 ώρα Ελλάδας, θα αναμετρηθούν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ μόλις τελειώσει αυτό το ματς, θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ και του Ματέο Μπερετίνι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.