Αθλητισμος

Πετυχημένο φινάλε στα φιλικά της Εθνικής μπάσκετ

Έκανε το 3/3 στην Κίνα και τώρα περιμένει την πρεμιέρα της Κυριακής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ethniki.jpg
Εθνική μπάσκετ © INTIMEsports / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τρεις φιλικές νίκες σε ισάριθμα ματς με αντιπάλους που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ, έκανε η εθνική Ελλάδος στην Κίνα.

Τρεις φιλικές νίκες σε ισάριθμα ματς με αντιπάλους που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ, έκανε η εθνική Ελλάδος στην Κίνα. Το Σάββατο επικράτησε με 92-65 της Ιορδανίας, τη Δευτέρα με 87-75 της Δομινικανής Δημοκρατίας και σήμερα το απόγευμα με 74-51 της Βενεζουέλας. Μάλιστα, σήμερα δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπουρούσης με 12.

Την Τετάρτη καταφτάνει στην Κίνα και ο Κώστας Σλούκας, οπότε μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της 12άδας και βέβαια για τον πρώτο αγώνα με το Μαυροβούνιο την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Τις επόμενες μέρες ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πρέπει να κόψει έναν παίκτη από την αποστολή. Το πιθανότερο είναι πως ο διεθνής που θα γυρίσει στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Κόνιαρης, αφού ο -αρχικά κομμένος- Βαγγέλης Μάντζαρης, δεν επέστρεψε για να έχει ρόλο κομπάρσου, ενώ ήταν και πολύ καλός στα τρία φιλικά.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.