Αθλητισμος

Πρόκριση με «τεσσάρα» για τον Ολυμπιακό

Πέρασε στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει η Μπασακσεχίρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olybiakos.png
Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν © INTIME sports/ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φορτσάροντας στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν στο Φάληρο και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση.

Φορτσάροντας στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν στο Φάληρο και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Γκιγέρμε στο 51’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, στο 70’ ο Γκερέρο με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ισπανός ενεπλάκη σε μια κόντρα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για τι τρίτο γκολ της ελληνικής ομάδας. Στο 82’ ο Σεμέντο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά το ευρύ σκορ και τις 20+ τελικές προσπάθειες που είχαν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενθουσίασαν, κάτι λογικό αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Ιούλη και ο καιρός στην Αθήνα πλησιάζει σε καύσωνα. Πάντως, η Πλζεν όπως εμφανίστηκε δεν θα μπορούσε να απειλήσει με την πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, την άλλη εβδομάδα, η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, με το πρώτο ματς να γίνεται στην Τουρκία. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.