Αθλητισμος

Το αρνητικό ρεκόρ του Κόπα Αμέρικα

Δεν απολαμβάνουν γκολ θέαμα στη Βραζιλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
copa_america
Κόπα Αμέρικα ©EPA/Joedson Alves

Είναι σαφής η πτώση Βραζιλιάνων και Αργεντινών τα τελευταία χρόνια, όμως γενικά το θέαμα που προσφέρουν όλοι οι Νοτιοαμερικάνοι δεν είναι πια τόσο υψηλό στο Κόπα Αμέρικα.

Μεγαλώσαμε γνωρίζοντας πως το πραγματικά όμορφο ποδόσφαιρο παίζεται στη Νότιο Αμερική. Έχοντας για «θεούς» τους Βραζιλιάνους και στη συνέχεια τους Αργεντινούς και τους υπόλοιπους, κάθε ομάδα ήθελε έναν Λατίνο αρτίστα στο ρόστερ της.

Οι εποχές αλλάζουν όμως. Είναι σαφής η πτώση Βραζιλιάνων και Αργεντινών τα τελευταία χρόνια, όμως γενικά το θέαμα που προσφέρουν όλοι οι Νοτιοαμερικάνοι δεν είναι πια τόσο υψηλό.

Τρανή απόδειξη τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα. Τέσσερα ματς έγιναν, μόλις δύο γκολ σημειώθηκαν κι αυτά σε έναν αγώνα, από την Αργεντινή επί της Βενεζουέλας! Οι επτά από τις οκτώ συμμετέχουσες ομάδες δεν σκόραραν, στα ¾ παιχνίδια, ο κόσμος δεν είδε γκολ.

Πρώτα ήταν το Βραζιλία-Παραγουάη, μετέπειτα το Κολομβία-Χιλή και τέλος το Περού-Ουρουγουάη. Όλα έληξαν 0-0 και κρίθηκαν στα πέναλτι, αφού παράταση δεν προβλέπεται.

Ας ελπίσουμε να υπάρχει καλύτερη τύχη στα ημιτελικά, όπου υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή, αλλά και το Χιλή-Περού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.