Πέθανε σε ηλικία 24 ετών ο καρατέκα Γιώργος Κωστούρος (εικόνα)
Η συγκινητική ανάρτηση του ομοσπονδιακού προπονητή


Ο Γιώργος Κωστούρος, το 2013 είχε καταφέρει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Την τελευταία πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών, άφησε ο Γιώργος Κωστούρος. Ο Έλληνας καρατέκα, το 2013 είχε καταφέρει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο, και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο.
«Δυστυχώς ο Γιώργος μας δεν είναι πια κοντά μας. Μόνο σιωπή και πόνος. Καλό ταξιδι Γιώργο, καλό ταξίδι ''παιδί'' μου,'Οποιος θέλει να τον αποχαιρετήσει,το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 13:00 στο 1ο Νεκροταφείο. Αντί για στεφάνια και λουλούδια θα μαζευτούν χρήματα για το χαμόγελο του παιδιού», έγραψε στα social media o ομοσπονδιακός προπονητής, Άρης Κραββαρίτης.
«Δεν έχω λόγια....τέτοιες στιγμές απλά νοιώθεις και συμπονάς την οικογένεια αυτού του αγγέλου που έφυγε από κοντά μας !!! Όλη η οικογένεια του καράτε θα προσεύχεται να είσαι καλά εκεί που είσαι και κουραγιο στην οικογένεια του Γιώργου μας !!! Μακαρι να μπορούσαμε έστω και λίγο να απαλύνουμε τον πόνο με λόγια σε κάποιον που χάνει το παιδί του», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηλιάδου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα νέο βιβλίο καταγράφει την εντυπωσιακή πορεία του Σλοβένου παίκτη στο NBA
«Είμαι περήφανη για όλα όσα έχω πετύχει»
Με δικό του γκολ η Γκενκ άνοιξε το σκορ στα playoffs τίτλου του βελγικού πρωταθλήματος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το σενάριο που δίνει το πρωτάθλημα στους Πειραιώτες από την δεύτερη αγωνιστική
Σε κακό φεγγάρι τα «ελάφια»
Το πέτυχε κόντρα στην Γάνδη
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον 63 βαθμούς και βρίσκονται στο +10 από τη δεύτερη ΑΕΚ
Με Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Πέλκα ο «Δικέφαλος» πήρε τη νίκη
Δείτε τα δύο σκίτσα με τον Έλληνα πρωταθλητή
Σκόραρε δις και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη επί της Λεγανές
Έναν μήνα μετά την επιστροφή του στο γήπεδο
Οι αγώνες στην πρεμιέρα των Play Off
Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με πέναλτι του Γιώργου Λιάβα στο 31ο λεπτό
Η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε τη Γαλλίδα Σάρα Νούτσα με 15-14
Το περιστατικό μετά από φωτογράφιση
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.