Αθλητισμος

Ο Μάρκους Μπεργκ φαβορί να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς (video)

Ο Σουηδός θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να του προσφέρει πολλά χρήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρκους Μπεργκ
Μάρκους Μπεργκ / © INTIME SPORTS / ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όλα δείχνουν πως ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και θα αφήσει τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, όλα θα κριθούν σήμερα όταν ο Σέρβος επιθετικός θα συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αναμένεται να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον μεταπείσει.

Πάντως, αν ο πρώτος σκόρερ των Θεσσαλονικιών δεν αλλάξει γνώμη, η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να βρει σέντερ φορ και γρήγορα.

Υπάρχουν δυο-τρία ονόματα ψηλά στη λίστα και αυτός που ξεχωρίζει είναι του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός παίζει στην Αλ Αϊν, όμως φαίνεται πως βαρέθηκε ήδη στο Άμπου Ντάμπι, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους παίκτες που αφήνουν την Ευρώπη για την Ασία.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, που οδεύει στα 33 του χρόνια, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 και εισπράττει 3.000.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά με τα μισά περίπου θα μπορούσε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Μένει να δούμε αν θα συνηγορήσει η Αλ Αϊν, αν ο Σουηδός αποφασίσει να γυρίσει στη χώρα μας για λογαριασμό μιας άλλης ομάδας πλην του «τριφυλλιού» ή αν ο ΠΑΟΚ θα πάει σε άλλες λύσεις. Το δεδομένο είναι ότι οι διοικούντες των πρωτοπόρων της Σούπερ Λιγκ έχουν αργήσει χαρακτηριστικά στο scouting τους.

Ο Μπεργκ έπαιξε τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟ, έβαλε 95 γκολ και έκανε πολλές σπουδαίες εμφανίσεις. Όμως, η μεγαλύτερη ήταν πιθανότατα ο τελικός του Κυπέλλου το 2014 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όπου οι «πράσινοι» συνέτριψαν τον αντίπαλο με 4-1 και με τον Σκανδιναβό να κάνει χατ τρικ.

Marcus Berg Hat Trick Greek Cup FInal 2014

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.