Αθλητισμος

Το σόου του Μέσι στο 4-2 της Μπαρτσελόνα επί της Τότεναμ (video)

Απίθανο ματς, με τρομερή εξέλιξη και με ένα γκολ που δύσκολα ξαναμπαίνει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20133448.jpg
© EPA/ANDY RAIN

Ο Λιονέλ Μέσι βλέποντας πως η Μπαρτσελόνα δεν… τσουλάει αποφάσισε να την πάρει μόνος στις πλάτες του. Ήταν μακράν ο κορυφαίος στη νίκη με 4-2 επί της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στο πρώτο μέρος ήταν απλά… πολύ καλός, όπως και η Μπάρτσα που προηγήθηκε με 2-0, έχοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, άρχισε το σόου του Μέσι, ο οποίος είχε δύο δοκάρια μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο.

Αντί για ένα ακόμη γκολ των Καταλανών, ήρθε η μείωση του σκορ για την Τότεναμ, αλλά ο Αργεντινός βρήκε γρήγορα δίχτυα για το 3-1. Η Τότεναμ μείωσε εκ νέου και πίεσε την Μπαρτσελόνα ασφυκτικά για την ισοφάριση. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να… κοιμάται στον πάγκο (έκανε την πρώτη αλλαγή στο 83ολεπτό…), ο Μέσι ήταν αυτός που μάρκαρε πρώτος, που κυνηγούσε μπάλες και στο τέλος με ένα ακόμη γκολ έκανε το τελικό 2-4.

Πέρα από τη συγκλονιστική εμφάνιση του Λίο, αξίζει ιδιαίτερης προσοχής το δεύτερο γκολ των «μπλαουγκράνα». Ο Κουτίνιο, όχι μόνο σώζει την μπάλα από άουτ με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά και βγάζει ασίστ  έξω από την περιοχή στον Ράκιτιτς, ο οποίος πιάνει ένα άπιαστο σουτ.

11880 - Tonis Sfinos - Όλοι ζούμε αλλά πώς ζούμε

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.