Το όμορφο βίντεο της Έβερτον με έναν πιστό οπαδό της (video)
Ο Ντάνι με το σύνδρομο Down, έζησε από μέσα μια μέρα με τα ινδάλματά του
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![danny.jpg danny.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2018/10/02/danny.jpg)
Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορες ομάδες δείχνουν το ανθρώπινό τους πρόσωπο, βοηθώντας κάποιον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Βέβαια, αυτές οι εκδηλώσεις πολλαπλασιάζονται τα Χριστούγεννα για ευνόητους λόγους, οπότε η κίνηση της Έβερτον έχει μεγαλύτερη σημασία.
Πριν από μερικές μέρες έγινε η επίσημη φωτογράφιση της ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει της φετινής σεζόν. Ανάμεσα στους παίκτες του το τεχνικό τιμ, υπήρχε ένα σπέσιαλ καλεσμένος. Ο Ντάνι είναι οπαδός της Έβερτον από μικρός και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας εδώ και πολλά χρόνια.
Τίποτα δεν τον εμποδίζει να παρακολουθεί ανελλιπώς την αγαπημένη του ομάδα και προφανώς ότι πάσχει από σύνδρομο Down είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου και τον κάλεσαν ως επίτιμο μέλος του photo shooting, αλλά και της προπόνησης.
Το βίντεο είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που θα δεις σήμερα.
![SUPER FAN JOINS 2018/19 EVERTON TEAM PHOTO! SUPER FAN JOINS 2018/19 EVERTON TEAM PHOTO!](/images/1440x810/3/jpg/files/YouTube/NTNLzhPaxtg.jpg)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιδράσεις από τους αυτόχθονες
Σε μια πολύ κακή εμφάνιση για τους πράσινους
Υπάρχει μόνο ένα κατάστημα αλκοόλ στη χώρα αποκλειστικά για διπλωμάτες
Εντυπωσιάζει ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, πέτυχε το έκτο του γκολ στη διοργάνωση
Τέσσερις μπασκετμπολίστες στο Top-15
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Απόψε οι οκτώ αναμετρήσεις
Τον παρομοίωσε με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Τον πρώτο λόγο η Μπάγερν, Μίλαν για ανατροπή στο Σαν Σίρο
Προτιμάει να μείνει στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου
Με αυτήν τη ρακέτα είχε κατακτήσει το Wimbledon το 2004
Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.