Αθλητισμος

Το καλύτερο εξώφυλλο του Γιάννη

Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται από σήμερα στις προθήκες όλων των καταστημάτων με ηλεκτρονικά στον κόσμο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σήμερα κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, το πιο γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι μπάσκετ, το ΝΒΑ 2Κ19. Δεν τίθεται διαφήμισης του προϊόντος, καθώς όλοι το γνωρίζουν. Η πραγματική είδηση-περηφάνια αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού που θα μπει σε δεκάδες εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα για πρώτη φορά το artwork του εξωφύλλου δεν είναι απλά η φωτογραφία του παίκτη που το κοσμεί, αλλά έχει και γραμμένες διάφορες λέξεις δίπλα. Έτσι, αφού πρόκειται για τον Αντετοκούνμπο βλέπουμε δίπλα να γράφεται «Greek Freak», «Athens», «Sepolia» (!), τα ονόματα των τεσσάρων αδερφών του και άλλα πολλά.

Στην κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του video game, ο Γιάννης έπεσε –μεταξύ άλλων- και θύμα μιας πλάκας. Η ρεπόρτερ του ESPN, Κέιτι Νόλαν, είχε επωμιστεί τις συνεντεύξεις στο «κόκκινο χαλί» και ρώτησε τον Έλληνα άσο πως νιώθει που ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ανατολική περιφέρεια.

O Ράσελ είναι ένας 22χρονος πλέι μέικερ που παίζει στους Μπρούκλιν Νετς και ήταν αυτός που υπαγόρευσε την ερώτηση στη Νόλαν, αφήνοντας αρκετά αμήχανο τον Αντετοκούνμπο μέχρι να καταλάβει κι αυτός ότι πρόκειται για φάρσα.