Αθλητισμος

Οι απαιτήσεις της κυρίας Βέρνμπλουμ

Πώς μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή του Σουηδού στον ΠΑΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από την Πέμπτη το βράδυ κιόλας, στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν σχεδόν σίγουρη την απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ. Άλλωστε γι’ αυτό ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο 32χρονος Σουηδός μέσος παρέα με τη σύζυγό του. Ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε για την πατρίδα του, δίχως να υπογράψει και έχει περιθώριο ως την Πέμπτη για να απαντήσει στην πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Ο ατζέντης του Βέρνμπλουμ δήλωσε πως οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαν πολύ καλά, εννοώντας μάλλον το οικονομικό κομμάτι, όμως αν ο ΠΑΟΚ πρόσφερε τα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο, όπως σκόπευε, τότε το πρόβλημα είναι αλλού.

Πριν καν έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα, γνωρίζαμε πως σε πολλά ζητήματα κουμάντο κάνει η σύζυγός του, Νίνα. Στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ευρέως πως σ’ αυτήν δεν άρεσε είτε η πόλη είτε τα διαμερίσματα που είδε, οπότε δεν αποκλείεται να χαλάσει η μεταγραφή γι’ αυτόν τον λόγο.

Φυσικά, στα social media γίνεται ένας μικρός χαμός, με τους φιλάθλους να κάνουν πλάκα με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ κάποιοι πιο φανατικοί το έχουν πάρει πιο σοβαρά, εξαπολύοντας ύβρεις, ακόμη και στο δικό της πιο πρόσφατο post στο Instagram, όπου θρηνούσε τον χαμό της γιαγιάς της…

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφής, η αλήθεια θα λάμψει σύντομα, αφού πρώτα έχουμε την τελική απάντηση του παίκτη προς τον ΠΑΟΚ. Ή έστω της γυναίκας του…