Αθλητισμος

Πρώην ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ σκοτώθηκε σε τροχαίο (εικόνες)

Είχε μόλις αφήσει τα παιδιά του στο σχολείο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως ο Τζεϊλόιντ Σάμουελ, πρώην ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 37 ετών.

Ο πρώην διεθνής με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε μόλις αφήσει τα παιδιά του σε σχολείο του Cheshire το πρωί της Τρίτης, όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Άστον Βίλα (1998-2007) και της Μπόλτον (2007-2011). Ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας (U-21), ωστόσο επέλεξε την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, με την οποία είχε δυο συμμετοχές. Ήταν παντρεμένος με την Έμμα και είχαν τρία παιδιά.

EPA

EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Ο Τζεϊλόιντ Σάμουελ αγωνιζόταν ερασιτεχνικά στην Έγκερτον, μετρώντας τη φετινή σεζόν έξι συμμετοχές.

Συλληπητήρια

Τα συλληπητήρια της για τον ξαφνικό χαμό του ποδοσφαιριστή εξέφρασε μέσω Twitter η διοίκηση της Άστον Βίλα, γνωστοποιώντας ότι οι παίκτες της ομάδας θα φορέσουν μαύρο περιβραχιόνιο στον αγώνα κόντρα στη Μίντλεσμπρο.

 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, εκφράζοντας τα βαθιά της συλληπητήρια στα μέλη της οικογένειάς του.

Με πληροφορίες από metro.co.uk/Daily Mail