Αθλητισμος

Οι επόμενες κινήσεις των «Δικεφάλων»

Πώς θα κινηθούν τις επόμενες μέρες οι διοικήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4401360.jpg
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Αφού παρέλθει το αυτόφωρο, σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης για να χαραχτεί η πολιτική του ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες. Η κλήση από την αθλητική δικαιοσύνη είναι δεδομένη, οπότε για μια ακόμη φορά οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για νομική μάχη.

Επειδή η εικόνα με το περίστροφο στη ζώνη του μαινόμενου Σαββίδη είναι αδιάψευστος μάρτυρας, αν στον ΠΑΟΚ τα βρουν σκούρα, τότε είναι διατεθειμένοι να παίξουν άλλο χαρτί. Ο ομογενής επιχειρηματίας σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας, ώστε έτσι να προσπαθήσει να τραβήξει πάνω του τις κατηγορίες και αυτές να μην επηρεάσουν τον σύλλογο. Ουδείς ξέρει αν θα καταφέρει να πείσει κάποιον δικαστή, καθώς ο Σαββίδης την ώρα που έκανε το «ντου» ήταν θεσμικό όργανο της ομάδας, όπως άλλωστε και ο Λούμπος Μίχελ που επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή Κομίνη.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, οι άνθρωποί της δείχνουν ψύχραιμοι και δεν σκοπεύουν να κάνουν πολλά πράγματα. Σαφώς και θα καταθέσουν τα πάντα, ενδεχομένως να έχουν και έξτρα υλικό που εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά τόσο μέσω του φύλλο αγώνος όσο και μέσω των εικόνων, θεωρούν αυτονόητο πως η τιμωρία του ΠΑΟΚ θα είναι βαριά, τουλάχιστον όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα.

Στον «Δικέφαλο» της Αθήνας δεν συμφωνούν με τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά θεωρούν ότι στο τέλος της υπόθεσης θα βρεθούν κερδισμένοι και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού –δύσμοιρου- πρωταθλήματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.