Αθλητισμος

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ: Μολότοφ, χημικά και κυνηγητό γύρω από το Αλεξάνδρειο (video)

Βίαια επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok3.gif

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον μηδενισμό της ομάδας τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο να έστειλε στο νοσοκομείο τον Όσκαρ Γκαρθία και να υπήρχε επίσης και το νομικό προηγούμενο με την περίπτωση του Ίβιτς στη Λεωφόρο, ωστόσο η αθλητική δικαιοσύνη αποφάσισε να δώσει μια «πολιτική λύση»: Επιστροφή των βαθμών που αφαιρέθηκαν από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και κατακύρωση υπέρ του Ολυμπιακού του παιχνιδιού που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Τούμπα.

Παρ΄ όλα αυτά, αυτή η θετική εξέλιξη δεν απέτρεψε αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ (περίπου 1.000) να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ξύλο και χημικά

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν η πορεία πέρασε από το Αλέξανδρειο.

Δακρυγόνα, μολότοφ και φθορές σε καταστήματα και αυτοκίνητα συνέθεσαν «το πολεμικό σκηνικό» λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαψαν κάδους απορριμμάτων, πέταξαν πέτρες, ξύλα και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

wepost.gr

wepost.gr

Σύμφωνα με το thestival.gr, έγινε μια προσαγωγή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.