Αθλητισμος

Πάρτι γενεθλίων για τη «Βασίλισσα» (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε περίπατο μέσα στη Γαλλία και απέκλεισε την Παρί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
madrit1.jpg
EPA/Christophe Petit Tesson

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε για δεύτερη φορά την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 μέσα στο Παρίσι και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρότι είχε νικήσει και στη Μαδρίτη με 3-1, η πρωταθλήτρια Ευρώπης πήγε με αέρα στο «Παρκ Ντε Πρενς», ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τη Ρεάλ, η οποία είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια.

Οι Ισπανοί προχώρησαν, ανήμερα των 116ων γενεθλίων τους, στον δρόμο για το τρίτο σερί Τσάμπιονς Λιγκ και 13ο στην ιστορία τους, ενώ η Παρί μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά.

Ούτε φέτος η ομάδα μπόρεσε να προχωρήσει περισσότερο από τους «16» τη διοργάνωσης, αν και σπαταλήθηκαν σχεδόν 500 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές! Από δω και στο εξής, και να θέλει ο ιδιοκτήτης Αλ Κελαϊφί να κάνει τόσο υψηλές επενδύσεις, δεν θα μπορέσει, αφού ο σύλλογός του δεν βγάζει τα ανάλογα χρήματα και θα έχει πρόβλημα με το περίφημο Financial Fair Play που έχει θεσπίσει η ΟΥΕΦΑ.

Το πιθανότερο είναι, μάλιστα, ν’ αναγκαστεί να πουλήσει το καλοκαίρι κάποιο μεγάλο όνομα (πχ. Νεϊμάρ) για να μπορέσει να έχει έναν νόμιμο ισολογισμό. Και φυσικά ν’ αλλάξει προπονητή, διότι ο Ουνάι Έμερι έχει αποτύχει παταγωδώς.

Στο άλλο χθεσινό ματς, η Λίβερπουλ παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 στην Πόρτο, αλλά προκρίθηκε χάρη στο εντυπωσιακό 5-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Πορτογαλία.

Des prothèses pour la Vénus de Milo à Paris pour alerter sur "les corps brisés"

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.