Αθλητισμος

Τα κρίσιμα 24ωρα του ΠΑΟΚ

Ερωτηματικά η σύμπνοια του κόσμου και η στάση Σαββίδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4385144.jpg
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, με πρώτη μέρα-SOS την Πέμπτη και βασικά την Κυριακή.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που εισέβαλαν στην ΕΡΤ 3 και απαίτησαν να διαβαστεί η ανακοίνωση, που υποτίθεται εκπροσωπεί όλους τους συνδέσμους οπαδών, προανήγγειλαν ένα συλλαλητήριο για την Πέμπτη το απόγευμα, επειδή «την Παρασκευή θα εκδικαστεί η έφεση για το -3». Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης, άρα το πρώτο συλλαλητήριο μοιάζει να είναι στον «αέρα».

Για το δεύτερο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα: Κυριακή μεσημέρι στην Αριστοτέλους και μετά πορεία στην Τούμπα, όπου θα γίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κεκλεισμένων των θυρών, βάσει των τωρινών δεδομένων. Είναι μια κατάσταση περίπλοκη, που κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει.

Ένα ερωτηματικό που υπάρχει, είναι το ενδιαφέρον του κόσμου γι’ αυτές τις διαδηλώσεις. Την περασμένη εβδομάδα, όταν βγήκε η απόφαση για την τιμωρία, μαζεύτηκαν με το ζόρι 500 άτομα για να διαμαρτυρηθούν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Σίγουρα η προσέλευση θα μεγαλώσει, αν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (κι ο Ιβάν Σαββίδης) προσωπικά δώσουν το έναυσμα στον κόσμο για να παρευρεθεί. Προς το παρόν, η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» τηρεί σιγήν ιχθύος για τα συλλαλητήρια, αν και σύντομα θα υπάρξει κάποια απόκριση.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σαββίδης δεν μπορεί να βρει δίαυλο επικοινωνίας με την κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες και αν αυτό συνεχιστεί, ίσως τα δεδομένα ανατραπούν τα επόμενα 24ωρα. Σε περίπτωση, που ο ομογενής επιχειρηματίας αποφασίσει να κρατήσει πιο μετριοπαθή στάση, τότε ίσως να μην υπάρξει ο λαϊκός ξεσηκωμός που επιδιώκουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Όσο για την ανακοίνωση που διαβάστηκε, δεν ήταν ολόκληρη. Αυτούσιο το κείμενο δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα «ασπρόμαυρων» αποχρώσεων και από την τηλεοπτική εκφώνησή της είχαν «κοπεί» πολλά αποσπάσματα. Άλλα ήταν υβριστικά και άλλα μηνύσιμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.