Αθλητισμος

Πρώτη νίκη για την Εθνική μπάσκετ στο Λέστερ

Νίκησε τους Βρετανούς, αν και παραλίγο ν’ αυτοκτονήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4300234.jpg
photo: Eurokinissi Sports

Όλοι γνωρίζουμε πως η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ που αγωνίστηκε χθες στο Λέστερ κόντρα στη Βρετανία δεν είναι η… κανονική. Πλην του Γιάννη Μπουρούση, όλοι οι υπόλοιποι κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά των παικτών που δεν μπορούσαν να παίξουν λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί το κάζο που παραλίγο να πάθει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Η Ελλάδα είχε διαφορά δέκα πόντων, ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα, κι όμως κατάφερε να το χάσει πηγαίνοντας το ματς στην παράταση. Το υπέρ μας 70-80, έγινε 83-83 μέσα σε 60 δευτερόλεπτα και στο έξτρα πεντάλεπτο λίγο έλειψε να έρθει και η ήττα-σοκ. Ευτυχώς, ένα τρίποντο του Αθηναίου, τρία δεύτερα πριν από το φινάλε, έφερε τη νίκη σε γαλανόλευκα χέρια με σκορ 95-92.

Ο άνθρωπος που έκρινε το ματς πέτυχε 18 πόντους, όσους και ο Λαρεντζάκης, αλλά MVP ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης με 32 πόντους. Ο έμπειρος σέντερ δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Δευτέρας που θα γίνει στο Ηράκλειο με το Ισραήλ, γιατί επιστρέφει στην Κίνα, αλλά θα παίξουν οι Νικ Καλάθης. Βουγιούκας και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Lily Allen - Fuck you (very very much)  - with lyrics

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.