Αθλητισμος

Φόβος και αγωνία για τον Μάνταλο της ΑΕΚ

Χτύπησε σε ανύποπτη φάση ο διεθνής μέσος και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ρήξη χιαστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378888-781822.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Χαρμολύπη για την ΑΕΚ. Η φάση του γκολ που σημείωσε ο Αραούχο και έδωσε στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου, ξεκίνησε από ένα κόψιμο του Μάνταλου ακριβώς στη μεσαία γραμμή. 

Ο διεθνής μέσος του «Δικεφάλου» γύρισε απότομα το σώμα, παραπάτησε και όλα δείχνουν πως ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός.

Περισσότερα θα ξέρουμε σε λίγες ώρες, όμως οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ρήξη χιαστού. Κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα χάσει πιθανότατα το υπόλοιπο της σεζόν. 

Δηλαδή, μια χρονιά που ως αρχηγός οδηγεί την ΑΕΚ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και παράλληλα σε μια σεζόν που ίσως του έδινε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Μουντιάλ με την Εθνική, αν βέβαια περάσει την Κροατία από τα μπαράζ.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο, ενημερώθηκε για την κατάσταση του παίκτη (με τον οποίον διατηρεί πολύ καλή σχέση) και έδωσε εντολή ώστε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Αποχωρώντας από το γήπεδο, το πούλμαν της ΑΕΚ έκανε μια… αναγκαστική στάση στον Νέο Κόσμο. Εκεί περίμεναν την αποστολή γύρω στα 100 άτομα, που φώναξαν συνθήματα για την ομάδα τους, ευχήθηκαν περαστικά στον Μάνταλο και είπαν στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ότι «πρέπει να πάρετε το πρωτάθλημα για χάρη του Πέτρου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.