Αθλητισμος

Ολυμπιακός 4Χ4 για… Final 4 (video)

Άνετη νίκη επί της Χίμκι του Μπαρτζώκα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από τους περυσινούς ξένους παίκτες του, ο Ολυμπιακός κράτησε μόνο έναν. Για την ακρίβεια έκανε αγώνα να τον κρατήσει, κάτι που δεν θα μπορέσει να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ήδη συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και του χρόνου θα δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Ως τότε, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι αυτός που θα τον χαίρεται, καθώς έχει την τύχη να διαθέτει έναν σέντερ, που συμπεριλαμβάνεται κάθε χρόνο στους πιο βελτιωμένους παίκτες στην Ευρώπη.

Ο Σέρβος είχε έρθει ως… άτεχνος κομπάρσος στην Ελλάδα και τώρα αποτελεί βασικό πυλώνα των «ερυθρόλευκων». Αυτό αποδείχθηκε και στο ματς με τη Χίμκι. Αήττητος ο Ολυμπιακός, αήττητοι και οι Ρώσοι, αλλά στο ΣΕΦ δεν τέθηκε καν ζήτημα για τον νικητή. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 92-75, χάρη σε 17 πόντους του Μιλουτίνοφ, ο οποίος είχε 8/8 δίποντα!

Ο Ολυμπιακός έχει 4/4 νίκες πια στην Ευρωλίγκα, ενώ οι Ρώσοι του Γιώργου Μπαρτζώκα (προκάτοχος του Σφαιρόπουλου για να μην ξεχνιόμαστε) υπέστησαν την πρώτη τους ήττα, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των Σβεντ και Ρόμπινσον.

Τους έλειψε, όμως, το βάθος σαν ομάδα.