Αθλητισμος

Η Λας Πάλμας με φανέλα υπέρ της ενωμένης Ισπανίας

Θα κατεβεί στο Καμπ Νόου αν γίνει ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374608-773197.jpg

Με φανέλα υπέρ της ενωμένης Ισπανίας προγραμματίζει να κατεβεί η Λας Πάλμας στον αγώνα της με την Μπαρτσελόνα. 

Συγκεκριμένα όπως δείχνει και η φωτογραφία στο δεξί μέρος του στήθους της κίτρινης εμφάνισης και απέναντι από το, έμβλημα οι άνθρωποί της έχουν κεντήσει μια ισπανική σημαία με ημερομηνία 1-10-2017 μέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας. Όλα αυτά με την άδεια της ισπανικής Λίγκας.

Αντιδρώντας η ομάδα της Βαρκελώνης ακύρωσε το προγραμματισμένο γεύμα που παραθέτει παραδοσιακά η γηπεδούχος στην  φιλοξενούμενη ομάδα και ήταν να γίνει το μεσημέρι. 

Πάντως μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρη η διεξαγωγή του αγώνα λόγω των επεισοδίων που γίνονται σε ολόκληρη την πόλη της Βαρκελώνης με αφορμή την απαγόρευση του δημοψηφίσματος αλλά το ματς γίνεται κανονικά.

Την ίδια ώρα ο Τσάβι από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες της Μπάρτσα ακόμη και τώρα που δεν παίζει εκεί με ανάρτησή του καταδίκασε τα επεισόδια:

 «Ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Καταλονία είναι ντροπή. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει σε μια δημοκρατική χώρα και να μην επιτρέπεται να ψηφίσει ο κόσμος. Στέλνω όλη μου τη στήριξη στους πολίτες που προσπαθούν ειρηνικά να εξασκήσουν το δικαίωμά τους στην ψήφο. Πάμε Καταλονία». 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.