Αθλητισμος

Στα μαχαίρια Καβάνι και Νεϊμάρ (video)

Οι δύο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τσακώθηκαν για τα πέναλτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372458-769264.jpg
Aurelien Meunier / Getty Images

Ο Νεϊμάρ έφυγε από την Μπαρτσελόνα για να είναι σε μια ομάδα ο απόλυτος ηγέτης. Πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν για να σταματήσει να βρίσκεται στη σκιά του Μέσι, αν και όμως θα δούμε στο βίντεο παρακάτω, ο Αργεντινός δεν είχε κάποιο πρόβλημα μαζί του. 

Η κουβέντα για τα πέναλτι στην Παρί ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Οι Γάλλοι έκαναν περίπατο μέσα στη Γλασκόβη επί της Σέλτικ και ο Καβάνι εκτέλεσε ένα πέναλτι, μια και δεν είχε σκοράρει σε αυτό το ματς.

Ο προπονητής Ουνάι Έμερι ξεκαθάρισε πως «δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό. Ο Καβάνι θα εκτελεί το πρώτο και ο Νεϊμάρ το δεύτερο», θέλοντας να κάνει και λίγο πλάκα. 

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λιόν, όμως, το πράγμα σοβάρεψε. Με το ματς στο 0-0, η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Καβάνι πήγε να το εκτελέσει. Όμως, ο κολλητός του Νεϊμάρ, ο Ντάνι Άλβες πήρε την μπάλα για να τη δώσει στον φίλο του.

 Ο Καβάνι επέμεινε σαν… παλιότερος, έβρισε τους Βραζιλιάνους συμπαίκτες του και εκτέλεσε το πέναλτι, έπειτα και από οδηγία που ήρθε από τον πάγκο. 

Ο Ουρουγουανός αστόχησε, η ομάδα του μπορεί να νίκησε με 2-0, αλλά λέγεται πως στα αποδυτήρια υπήρξε συνέχεια ανάμεσα στους Λατίνους.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη, όμως εδώ και λίγες ώρες ο Νεϊμάρ έκανε… unfollow τον Καβάνι από το Instagram. Κι αυτό μπορεί να μοιάζει παιδικό, αλλά τι είναι οι ποδοσφαιριστές; Παιδιά με πολλά, πάρα πολλά λεφτά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.