Αθλητισμος

«Γκέλες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Αντίθετα, η ΑΕΚ νίκησε στη δική της πρεμιέρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε μια αγωνιστική που τα πάντα επισκιάστηκαν από τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ, στο καθαρά αθλητικό κομμάτι δεν έλειψαν οι πρώτες εκπλήξεις και τα πρώτα… παράξενα του φετινού πρωταθλήματος.

Στη Λειβαδιά, ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος και το 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό τον κολακεύει. Για περισσότερο από μία ώρα, οι δύο ομάδες είχαν τους προπονητές τους στην εξέδρα, αφού οι Ανιγκό και Λουτσέσκου είχαν διαπληκτισμό κι αμφότεροι αποβλήθηκαν! Δείτε εδώ το βίντεο.

Στα Χανιά, ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος –μετά το ματς επί της Μπιλμπάο- και έφερε 1-1 με τον Πλατανιά. Το μαγικό ντεμπούτο του Τσάβες (μπήκε αλλαγή στο 63’, σκόραρε στο 72’) χάλασε, καθώς οι Κρητικοί ισοφάρισαν, ενώ ο Μολέντο υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Δείτε εδώ το βίντεο.

Η ΑΕΚ, πάντως, δεν έχασε βαθμούς, αν και δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Το τελικό 2-0 αδικεί τους Αγρινιώτες, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πέναλτι του Αλμέιδα, ο οποίος λίγο μετά αποβλήθηκε. Δείτε εδώ το βίντεο

Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Γιόχανσον, σε μια περίεργη στιγμή. Ο βοηθός υπέδειξε τον Σουηδό οφσάιντ (δεν ήταν) και ο διαιτητής Τζήλος ακύρωσε το γκολ. Για τα επόμενα δύο λεπτά, το ματς δεν συνεχίστηκε λόγω ενός τραυματισμού και ο βοηθός αποφάσισε πως έκανε λάθος, το είπε στον ρέφερι, ο οποίος κατακύρωσε το γκολ! Σωστά μεν, λίγο εκπρόθεσμα δε…