Αθλητισμος

Και πάλι προκλητικοί οι Βόσνιοι (video)

Παίκτες και κόσμος έκαναν φασαρίες στο τέλος, μην μπορώντας να αποδεχτούν την ισοπαλία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τους Βόσνιους τους ξέρουμε. Οσο καλούς ποδοσφαιριστές έχουν τόσο εριστικοί μπορούν να γίνουν. Μετά το 0-0 που απέσπασε η Εθνική μας ομάδα, οι αντίπαλοί μας δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν ότι απέτυχαν να μας νικήσουν και πάλι και άρχισαν τις ασχήμιες. 

Ενώ στη Ζένιτσα τα πάντα ήταν -παραδόξως- ήρεμα, μόλις ο διαιτητής Ριτσόλι σφύριξε τη λήξη του ματς, ξεκίνησε καυγάς. Ο χαρισματικός επιθετικός, αλλά γεννημένος προκλητικός Εντιν Τζέκο, επιτέθηκε στον Κώστα Μανωλά, με τον οποίο μάλιστα είναι συμπαίκτες στη Ρόμα, πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Οι διεθνείς μας έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Ελληνα στόπερ, με συνέπεια να γενικευτεί η σύρραξη. Ανάμεσα στον χαμό, ο Γιάννης Γιαννιώτας δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο από τον βοηθό προπονητή των Βόσνιων, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα δόντι του. Την ίδια στιγμή από τις εξέδρες έπεφταν βροχή τα αντικείμενα, ενώ στη γωνιά που κάθονταν οι 200 Ελληνες φιλήσυχοι φίλαθλοι, η αστυνομία άρχισε να χτυπά αδιακρίτως, τραυματίζοντας κόσμο άνευ λόγου και αιτίας. 

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, αμέσως μετά ο Βόσνιος προπονητής Μπαζντάρεβιτς δήλωσε πως "οι Ελληνες έπαιξαν βρώμικα", ενώ όλοι γνωρίζουμε πως έγινε το αντίθετο, όπως ακριβώς και στο πρώτο ματς στην Αθήνα. 

Φυσικά, η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητες τις αλητείες των αντιπάλων μας. Στο φύλλο αγώνος και σε βίντεο υπάρχουν τα πάντα και το λογικό είναι να τιμωρηθεί η Βοσνία με κεκλεισμένων θυρών αγώνες.