Αθλητισμος

Η οικογένεια Χέιντεν δωρίζει τα όργανα του Νίκι ως αποχαιρετιστήριο δώρο του πρωταθλητή MotoGP στον κόσμο

Ήταν επιθυμία του 35χρονου που «έφυγε» στην άσφαλτο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356025-737827.jpg
EPA/FAZRY ISMAIL

Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού πενθεί τον αναπάντεχο θάνατο του πρώην πρωταθλητή του MotoGP, Νίκι Χέιντεν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας ποδήλατο στην Ιταλία. Ο Αμερικανός αναβάτης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και υπέστη «σοβαρή εγκεφαλική βλάβη». «Έφυγε» μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

EPA/TOMMASO TORRI, Νίκι Χέιντεν

Μία ημέρα μετά το θάνατο η οικογένεια του εκλιπόντος πρωταθλητή ανακοίνωσε ότι συμφωνεί να δωρίσει τα ζωτικά όργανα του Νίκι γιατί αυτή ήταν η επιθυμία του. «Αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο δώρο του Νίκι #69 που κέρδισε την αγάπη του κόσμου με το ακαταμάχητο χαμόγελό του και το αψεγάδιαστο αμερικανικό στιλ του», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένεια του Νίκι Χέιντεν.  

Τώρα η οικογένειά του επιθυμεί να μεταφέρει - όσο γρηγορότερα γίνεται - τη σορό του 35χρονου Αμερικανού με ιδιωτική πτήση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κεντάκι.

EPA/TRACEY NEARMY, Νίκι Χέιντεν

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της ιταλικής αστυνομίας ως προς τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του 35χρονου Νίκι Χέιντεν. Ο οδηγός του Πεζό εξετάζεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.