Αθλητισμος

Δύο Έλληνες δεν χωράνε

Κουφός και Παπαγιάννης παίζουν εναλλάξ στο Σακραμέντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347811-721937.jpg
EPA/JOHN G. MABANGLO

Η σεζόν έχει τελειώσει ουσιαστικά για τους Σακραμέντο Κινγκς, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ. Τα ματς που υπολείπονται αποτελούν τυπική διαδικασία και ευκαιρία για να γίνουν δοκιμές. 

Σε αυτό το πλαίσιο, παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Παπαγιάννης και όλα δείχνουν πως ικανοποιεί τους προπονητές του. Αυτό που διαπιστώνει κάποιος, όμως, είναι ότι ο Έλληνας σέντερ δεν παίζει ποτέ μαζί με τον Κώστα Κουφό. Όχι στην ίδια πεντάδα, αλλά στο ίδιο ματς. Στους τελευταίους πέντε αγώνες των Κινγκς, ο Παπαγιάννης έχει τέσσερις συμμετοχές και ο Κουφός μόλις μία, σε αναμέτρηση που δεν χρησιμοποιήθηκε ο συμπατριώτης του! 

Ίσως αυτό να σημαίνει πως το Σακραμέντο δεν θέλει δύο λευκούς σέντερ με αρκετά κοινά στοιχεία, κι αυτό πιθανολογείται πως θα φέρει εξελίξεις το καλοκαίρι. Πάντως, ο Κουφός με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία του στο ΝΒΑ θα βρει πιο εύκολα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Κινγκς. 

Χθες, οι "βασιλιάδες" ηττήθηκαν με το βαρύ 117-89 στη Νεά Ορλεάνη, αλλά ο Παπαγιάννης έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση με 11 πόντους. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.